Liviu Pop: "Codrin Ștefănescu este grav bolnav. Va lupta pentru viața sa" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Liviu Pop, fostul ministru al Educației a anunțat că al său coleg de partid, Codrin Ștefănescu este grav bolnav și va lupta pentru viața sa. 

Noi, cei din Alianța Pentru Patrie, la solicitarea expresă a domnului Codrin Ștefănescu, ne-am reunit pe data de 13 ianuarie 2023, într-o ședință a Congresului Național Extraordinar.

Domnul Codrin Ștefănescu a prezidat și a condus pe tot parcursul ei, lucrările acestei ședințe extraordinare.

Din păcate am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale.

Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea.

Cert este că, așa cum este specific caracterului său de luptător, a vrut să clarifice și să lase totul pus la punct în ceea ce privește Alianța Pentru Patrie, funcționarea sa și activitatea familiei sale politice.

APP, o nouă conducere. Codrin Ștefănescu păstrează o funcție onorifică

 

La propunerea domnului Codrin Ștefănescu, și ca să-l citez ”camaradul meu cu care am dus foarte multe bătălii politice de-a lungul anilor”, eu Liviu Marian Pop am fost ales cu majoritate de voturi, să preiau funcția de Președinte interimar al A.P.P. 

La propunerea mea și cu votul unanim, domnul Codrin Ștefănescu a fost ales Președinte de onoare al A.P.P.

Tot prin vot majoritar a fost aleasă și noua echipă de conducere la nivel național a A.P.P. și data la care va avea loc Congresul Național al A.P.P.: 1 iulie 2023.

Domnul Codrin Ștefănescu ne-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al A.P.P. că va lupta pentru viața sa și va face tot ceea ce ține de el să izbândească, pentru a fi prezent la Congresul Național din iulie.

Iar noi, familia sa politică din A.P.P. l-am asigurat că îi suntem alături până la capăt, așa cum ne-a spus și el! Orice ar fi!

Multă sănătate Codrin Ștefănescu și Dumnezeu să te ocrotească și să tea jute să te întorci sănătos în A.P.P.! Noi te vrem și te așteptăm!

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel