Liviu Pleşoianu INTERVINE în SCANDALUL dintre Dăncilă și Tăriceanu: „V-ați bătut joc! Oribil caracter!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Pleşoianu a intervenit în conflictul dintre Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu ca urmare a ruperii coaliţiei de guvenare. Deşi aflat în conflict cu conducerea PSD, deputatul lansează un atac dur la adresa liderului ALDE pe care îl acuză că are un caracter oribil şi un tupeu incomensurabil.

„Dragă domnule Călin, nu îi iau apărarea doamnei Dăncilă, dar profit de tupeul dvs. incomensurabil pentru a spune următoarele:

1. Când a fost vorba despre diverse ordonanțe de urgență, ați zis că nu sunt oportune pentru că va exista percepția că sunt "cu dedicație". După care, cu caracterul dvs. legendar, ați cerut plenului Senatului să nu încuviințeze cererea de urmărire penală în ce vă privește. Cu alte cuvinte, să intre Dragnea la pușcărie, dar să fiți dvs. sănătos și liniștit.

2. De fiecare dată când am pus problema suspendării lui Iohannis, v-ați opus. Ba mai mult, ați spus chiar că "nu a greșit constituțional, ci doar politic"...

3. De fiecare dată când am solicitat organizarea unui miting împotriva Noii Securități, v-ați opus. Ceea ce nu v-a împiedicat însă să urcați pe scenă, ca un vajnic luptător ce sunteți, atunci când în sfârșit s-a organizat... Moment în care ați cuvântat epocal și ați cerut sprijinul securiștilor acoperiți. ...Vă invit să negați ce spun acum. Abia aștept!

4. L-ați promovat pe Isărescu pentru un nou mandat în cel mai penibil mod imaginabil. Ocazie cu care v-ați bătut joc și de colegul dvs. Daniel Zamfir.

5. V-ați porcăit cu Daniel Constantin (alt mare caracter), fost copreședinte la ALDE, după care ați făcut nonșalant alianța cu ProRomânia, partid din care face parte!

6. Ați făcut pact cu Ponta, cel care tocmai ne-a spus, ASUMAT, cu două zile înainte de europarlamentare, că și-a bătut joc de VOTUL dat de 7,4 MILIOANE de români pentru suspendarea lui Băsescu doar pentru că așa i-a zis Barroso (președinte al Comisiei Europene la acea vreme).

7. V-ați bătut joc de Legea Offshore, așa cum am arătat cu lux de amănunte că ați făcut-o și în 2007, pe vremea când erați premier și transformați, PRIN SECRETIZARE, contractul de împărțire a producției în contract de concesiune pentru gazele de la Marea Neagră. Din nou, abia aștept să mă contraziceți!

Oribil caracter, domnule Tăriceanu!", a scris Liviu Pleşoianu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel