Liviu Pleşoianu, ATAC FURIBUND la adresa lui Klaus Iohannis: "Odioasă creatură! Absolut odioasă!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Liviu Pleşoianu lansează un atac fără precedent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, acuzându-l că foloseşte tragedia din Ialomiţa, după discursul de la Iaşi în care a acuzt guvernarea PSD că nu a făcut drumuri.

Odioasă creatură! Absolut odioasă! Necrofagie politică! Ce drumuri a făcut Orban Ludovic? Dar Anca Boagiu, dar Berceanu, pedeliștii travestiți în "urmași ai Brătienilor"? Ipocrit sinistru, necrofag politic! Absolut insuportabilă creatură! Nu ratezi nicio tragedie, sinistrule! Mă oripilează faptul că împart specia cu tine!", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după criticile aduse de către preşedintele Klaus Iohannis guvernrării PSD, în urma teribilului accident în care zece oameni şi-au pierdut viaţa.

"Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD-iștilor costă vieți, costă vieți de români. Avem nevoie de această infrastructură. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică," a spus Klaus Iohannis la Iași.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel