Liviu Pleșoianu a RĂBUFNIT după anunțul lui Tăriceanu: „Doamne, ferește! Dizgrațios și revoltător”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a răbufnit după ce liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că intrarea Pro România la guvernare ar fi o soluție foarte bună.

„Domnul Tăriceanu îl vrea pe Ponta le guvernare și i s-ar părea, spune apăsat „o soluție FFFOARTE bună". ...Doamne, ferește!

Mi se pare pur și simplu dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Ponta! În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt" promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!"...", scrie Pleșoianu, care îl atacă extrem de dur pe Victor Ponta.

Liderul ALDE a spus ieri cu privire la negocierile cu partidului lui Victor Ponta că: „Nu vă ascund că am discutat de acest lucru cu Victor Ponta și ne lovim de următoarea problemă: noi facem parte din coaliția de guvernare și PRO România este parte din Opoziție. Ar fi impropriu ca eu să fiu candidat și ei în Opoziție. Ar trebui ca fie ei să intre ei la Guvernare, fie să ieșim noi. O altă soluție ar fi să intre PRO România la guvernare. Cred că ar fi o soluție foarte bună, în acest fel am reface configurația politică după alegerile din 2016. Nu vreau să vorbesc eu în numele Pro România", a spus Pleșoianu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel