Liviu Pleșoianu a demisionat din PSD: "Hai pa! Toate au o limită"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Demisie bombă din PSD, în urma anunțării coordonatorilor pentru campania electorală ce va avea loc pentru locale și parlamentare. 

Liviu Pleșoianu a anunțat că va demisiona din Partidul Social Democrat după ce Mihai Tudose a fost desemnat să se ocupe de campania electorală a partidului pentru viitoarele alegeri. 

"Deci... de campania PSD se va ocupa Tudose-prefață-Maior-postfață-Coldea!? Și, cum spune chiar el, se va ocupa și de trierea candidaților pentru locale și parlamentare? 

Bun... Atunci, am o singură concluzie complexă: Hai, pa! Toate au o limită și tocmai a fost depășită!" este mesajul lui Liviu Pleșoianu. 

Reamintim că Liviu Pleșoianu a vrut să candideze ca independent pentru alegerile prezidențiale, însă a renunțat în cele din urmă dupa ce nu a reușit să strângă cele 200 000 de semnături. Pleșoianu chiar a concurat în interiorul PSD cu Viorica Dăncilă pentru desemnarea candidatului social-democrat la alegerile prezidențiale. Învins în lupta internă, Pleșoianu luase decizia de a candida pe cont propriu.

De cealaltă parte, Mihai Tudose a demisionat din PSD în urma unui conflict cu Liviu Dragnea, după ce șeful PSD a decis să-l schimbe din funcția de premier al României. Acesta a intrat apoi în PRO România, partidul lui Victor Ponta, acolo unde s-a certat și cu acesta. Deși Mihai Tudose a anunțat că va candida pe primele locuri pentru un mandat de europarlamentar, o va face alături de Victor Ponta doar pentru a spori imaginea partidului și nu va ocupa acest mandat. Cu toate acestea, Tudose și-a preluat mandatul ceea ce a atras furia lui Ponta. 

Recent, Mihai Tudose a anunțat că se întoarce în PSD. Totodată, el va ocupa și funcția de europarlamentar la Bruxelles, după ce a fost ales pe listele PRO România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel