Liviu Dragnea a RĂBUFNIT: „Iohannis face numai rău”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, astăzi, la Reșița, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta a declarat că nu a făcut nimic pentru români.

„Iohannis habar nu are despre economie, nici el, nici slugile lui de la PNL. Ne spun că mai sunt bani de pensii și salarii, dar acestea vor crește în continuare. Deranjează, sigur că deranjează. Dacă sunt tot mai mulți oameni mulțumiți, minciuna nu-și mai găsește locul.

Să-mi spuneți și mie ce a făcut Iohannis bun în cinci ani de mandat? Ce-a făcut pentru români? N-a făcut absolut nimic. Să știți că nu vorbește deloc de bine despre România în afară. De ce tot spunea că România nu e pregătită să preia președinția Consiliului UE? E foarte pregătită. De când am preluat președinția am închis deja mai multe dosare decât Austria, care a fost la cârmă înaintea noastră.

Problema e ce facem noi? Stăm ascunși, nu reacționăm, sau vorbim despre realitate? N-o să puteți spune niciodată ce am făcut pentru că este foarte mult. Explicați ce ați făcut. Drumurile care sunt realizate, în curs de realizate și aprobate. Dați perspectivă oamenilor. Dacă circulați informația, oamenii o să înțeleagă.

Domnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce a făcut Iohannis 4 ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. În schimb, am văzut că este deaspura legii. Am văzut documente cu case mătrășite. Dă socoteală, nu? A blocat acest guvern de câte ori a putut. Ce suflet să ai să blochezi bugetul României numai gândindu-te că patru milioane de copii nu primesc alocații mărite de la 1 martie.

Nu vrea să facem investițiile. A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva, luni de zile? M-au întrebat de ce n-ați declanșat suspendarea? Nu mai vreau scandal. Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Pe ce pune mâna strică și face numai rău. Nu vorbește de bine România. Nu poți să spui că România nu este pregătită să preia președinția UE”, a declarat Liviu Dragnea. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel