Liviu Dragnea nu a fost uitat de susţinători în închisoare: "Primesc nişte scrisori SENZAŢIONALE de la o doamnă"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea nu a se declară surprins de cei care l-au trădat şi au schimbat tabăra după condamnarea sa, însă a fost surprins de susţinerea unor persoane de la care nu se aştepta, inclusiv o femeie misterioasă despre care nu are multe informaţii,c are care îi trimite nişte scrisori "senzaţionale".

Întrebat dacă a fost surprins de cei care l-au trădat, fostul şef al PSD a răspuns:

"Nu. Nu a fost nicio surpriză neplăcută, în sensul că nu a fost cineva despre care să fi crezut că este un om cu foarte multă putere şi caracter puternic, care să nu cedeze. Sunt oameni pe care eu i-am sprijinit să ajungă în nişte funcţii, care trebuiau să îşi facă treaba pe funcţiile alea, dar nu însemna că trebuie să existe o dragoste. Chiar dacă era afişată, era mincinoasă. Nu mă deranja pentru că aşa se întâmplă şi se va întâmpla în permanenţă.

Am avut, însă, mesaje foarte plăcute. Am primit multe mesaje. 

Este o doamnă, nu îi ştiu numele, nu ştiu dacă este în vârstă sau tânără, dar care îmi trimite nişte scrisori senzaţionale, cu analize de două pagini şi jumătate, nişte sinteze ale vieţii din România. Toate sunt păstrate. I le dau Irinei să le ia acasă să le sorteze pentru că vreau să le păstrez", a spus Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel