Liviu Dragnea, mesaj pentru românii din Diaspora: Mă gândesc cum să-i aduc ACASĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea spune că peste tot unde se duce, angajatorii se plâng de lipsa forței de muncă. În acest sens, Dragnea spune că va gândi noi programe pentru a-i aduce în România pe cei plecați să muncească în afara granițelor țării. 

"Livada bunicului din comuna Corbi a fost a doua oprire în județul Argeș. Un tânăr a dezvoltat o afacere de succes, prin inființarea unei plantații pomicole, în sistem superintensiv, prin care și-a propus să relanseze producția de fructe în nordul județului Argeș. Cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare rurală a construit și o pensiune și apoi și-a extins afacerea și cu un depozit de fructe proaspete.

Însă peste tot pe unde am fost am constatat că oamenii se confruntă cu lipsa forței de muncă. De aceea vom continua să gândim noi programe și facilitați pentru a-i aduce pe cât mai mulți români înapoi, acasă, pentru că e nevoie de ei. E important ca ei să vină să aplice aici ce au învățat. Acum au posibilitatea să-și dezvolte propria afacere,folosind experiența pe care au căpătat-o acolo. Avem în pregătire pentru perioada următoare și un proiect de lege care să dea posibilitatea românilor din comunitățile din alte țări să poată veni să muncească în România.

România merita mai mult!" este mesajul lui Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel