Liviu Dragnea, mari probleme de sănătate! Anunţul făcut de Irina Tănase

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Dragnea se află într-o situație delicată din cauza stării de sănătate, după ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală. Dezvăluirea a fost făcută de iubita fostului politician, Irina Tănase.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, potrivit Fanatik.

De asemenea,  în urma demersurilor făcute de avocata politicianului, la sesizarea familiei, fostul șef PSD a început să primească îngrijiri medicale la două săptămâni după decizia instanței.

Astfel, Dragnea a început în închisoare fizioterapia și kinetoterapia, tratamente care îl vor ajuta să scadă intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a mai spus Irina Tănase.

 

Dragnea a fost sancționat

 

În urmă cu câteva luni, Liviu Dragnea a fost sancționat după ce, la mijlocul lunii iunie, a oferit un interviu, pe Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat detalii despre situația lui în penitenciar.

În urma acțiunii fostului șef PSD, președintele Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a hotărât să-l sancționeze disciplinar pe Liviu Dragnea, căruia i s-a refuzat dreptul la muncă pe o perioadă nedeterminată, dar și dreptul la vizite, pachete cu hrană și alte necesități pentru o lună de zile.

Conform spuselor avocatului său, Liviu Dragnea este în continuare ținut închis în celulă 23 de ore pe zi, cu o oră pauză în care este scos în curtea penitenciarului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel