Liviu Dragnea dă lege ca să conducă România până în 2040

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea și PSD se pregătesc să conducă România indiferent de rezultatul alegerilor. Un proiect de lege deja contestat a fost trimis de Guvern către Parlament și presupune realizarea ”Strategiei România 2040”.

Pentru aceasta se va înființa o comisie specială, condusă de președintele Camerei Deputaților, care să stabilească principalele direcții în care va merge România până în anul 2040.

"Strategia 'România 2040' se va elabora prin consens naţional şi va cuprinde scenarii şi politici publice alternative pentru atingerea obiectivelor asumate. Strategia 'România 2040' se va elabora în concordanţă cu strategiile şi direcţiile de dezvoltare pe termen mediu şi lung asumate la nivelul Uniunii Europene. Autorităţile administraţiei publice, Academia Română, academiile de ramură, instituţiile de învăţământ superior, instituţiile de cercetare-dezvoltare de drept public şi privat, sindicatele şi patronatele de ramură, precum şi organismele neguvernamentale de profil vor sprijini elaborarea Strategiei "România 2040", se arată în proiect, potrivit news.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel