Liviu Dragnea cere în continuare în instanţă ANULAREA alegerii conducerii PSD și DIZOLVAREA partidului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Dragnea cere în continuare în instanţă anularea alegerii conducerii PSD şi chiar dizolvarea partidului. După ce a pierdut la Tribunalul Bucureşti, Dragnea a făcut apel la Curtea de Apel Bucureşti. Acţiunea a fost înregistrată pe 30 septembrie, potrivit portalului instanţelor.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în instanță o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD.

Fostul lider PSD s-a folosit chiar de propria condamnare pentru a-şi contesta succesorii în fruntea partidului. Potrivit adevarul.ro, Dragnea arăta în cererea înaintată că instanţa a decis că activitatea celor două angajate fictiv a cauzat pierderi DGASPC, iar acest fapt duce la concluzia că „fie organizaţia de partid PSD Teleorman trebuie dizolvată şi dizolvarea constituie modificare de statut şi trebuie comunicată Tribunalului Bucureşti (..), fie, în situaţia în care partidul PSD central nu a procedat în maniera acesta, şi în data de 29 iulie 2019 au participat inclusiv reprezentanţi din cadrul organizaţiei de partid PSD Teleorman la votarea modificărilor la statut, suntem în ipoteza juridică în care conduita PSD Central echivalează cu însuşirea actului ilegal comis de organizaţia PSD Teleorman in intervalul 7.07.2006- 18.12.2012, ceea ce duce chiar la dizolvarea partidului politic PSD însuşi".

Pe data de 9 august, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel