Liiceanu a dat în JUDECATĂ un celebru PREZENTATOR

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, a fost dat în judecată de scriitorul Gabriel Liiceanu.

„Pfuai, ce-am uitat! Ne-am luat cu securisti si am uitat de lucrurile importante! Citeam in seara asta ca domnul Liviu Antonesei a fost dat in judecata de filosoful Liiceanu pentru o postare pe blog! Eu am una si mai tare! Pe mine acelasi domn filosof Liiceanu m-a dat in judecata pentru o postre pe Facebook.

Spetele sunt oarecum similare daca nu identice! Da, pentru o postare pe Facebook! Si asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentru ca am reactionat la o scriere a domniei sale pe care mi-a dedicat-o Craciunul trecut! Deci, practic m-a dat in judecata ca am ripostat! Dar nici macar asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentre ce NU am spus! Si, culmea, nici asta nu e partea cea mai tare! L-a citat ca martor pe domnul Plesu!

Si, cu riscul de a va dezamagi, nici asta nu e partea cea mai tare! O sa revin cu subiectul si cu partea cea mai tare! O sa ne distram mult, asta e clar! Mai jos aveti postarea domnului Liiceanu si reactia mea de atunci! #PolitiaGandirii #MinisterulAdevarului #PovestiCuFilosofi #CuFilosofulLaTribunal”, a scris Cristache pa pagina de Facebook. 

(w670)

(w670)

(w670)

Războiul dintre Ionuț Cristache și Gabriel Liiceanu datează din 2017. Totul a început în momentul în care Ionuț Cristache, după o emisiune realizată cu Dan Radu Rușanu, a fost înjurat de Gabriel Liiceanu. Se întâmpla fix în a doua zi de Crăciun.

Radu Rușanu a venit la „România 9” și a relatat cum Gabriel Liiceanu a venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002.

Ionuț Cristache și-a expus trăirile din momentul în care a fost înjurat de Gabriel Liiceanu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel