Liderul PSD Dan Chiș a murit la doar 36 de ani (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Zalău a murit după ce a stat peste 100 de zile în comă. În vârstă de 36 de ani, fostul şef al Cancelariei Prefectului fusese implicat într-un grav accident.

Familia a încercat să-l transfere pe Dan Chiş la o clinică din Germania, însă toate planurile au fost date peste cap din cauza restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, notează Adevărul.

(w670)

Dan Chiş, preşedintele TSD Zalău şi fost şef al Cancelariei Prefectului, a murit în noaptea de 5 mai, după ce a stat 102 zile în comă, în spitale din Cluj-Napoca şi Zalău.

 

Dan Chiş, implicat într-un grav accident 

 

În vârstă de 36 de ani, Dan Chiş a fost implicat într-un grav accident pe 25 ianuarie.

Tânărul se afla la volanul unui tractor fără cabină, în grădina părinţilor lui, în localitatea Sâg, pentru a transporta lemne. Din cauza terenului accidentat, tractorul s-a răsturnat, Dan Chiş fiind prins sub utilaj.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, bărbatul a stat blocat sub tractor, fiind găsit fără semne vitale. Paramedicii SMURD şi cadrele medicale de pe ambulanţă l-au resuscitat aproximativ o jumătate de oră, reuşind, în cele din urmă, să îl readucă la viaţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel