Lider PSD Vrancea, maşină scumpă din banii mamei. Oprişan: "Tot ce am e din muncă cinstită"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Președintele Consiliului Județean Vrancea și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, a vorbit la Legile Puterii despre ultima sa achiziţie, o maşină în valoare de peste 100.000 de euro, bani care ar fi fost viraţi din contul mamei sale.

În timpul unei intervenţii la Realitatea TV, Marian Oprişan a fost întrebat de jurnalistul Stelian Negrea despre maşina sa nouă, după ce a fost surprins în weekend de un focșănean la volanul noului său autoturism, care valorează, cu dotări minime, 118 000 euro.

Preşedintele CJ Vrancea a recunoscut că este un împătimit al mașinilor scumpe.

"Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe astfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție. Aşa că nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte sursa veniturilor familiei mele", a declarat Marian Oprișan la Realitatea TV.

Jurnalistul Stelian Negrea a continuat să îl întrebe pe preşedintele CJ Vrancea despre sursele de venit, însă Marian Oprişan i-a răspuns că fiecare ban e muncit cinstit şi că toate conturile familiei sale sunt în atenţia procurorilor anticorupţie.

"Inclusiv casa familiei mele şi toate acţiunile pe care le-a făcut familia mea de-a lungul timpului, au fost sub vizorul şi lupa procurorilor anticorupţie de când a venit Traian Băsescu în funcţie şi a dat ordin ca să mi se întâmple chestia asta. Tot ce am muncit eu şi familia mea sunt din venituri absolut cinstite, obţinute cinstit", a mai spus Marian Oprişan la Legile Puterii.

Întrebat cât face cu maşina de la intrarea în domeniul său până la casa în care locuieşte, Marian Oprişan i-a replicat lui Stelian Negrea că "este o întrebare răutăcioasă". Acesta a continuat apoi să dezmintă toate "poveştile" care au apărut despre casa în care locuieşte, apoi a explicat că stă într-un apartament cu trei dormitoare şi la parter, în  aceeaşi casă, mai este un apartament cu două dormitoare, în care locuieşte mama sa.

[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel