Lider PSD înregistrat cum ÎNJURĂ USR și PNL: "Puși pe bătaie! Capete în gură, și pe ei!"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un lider PSD a fost înregistrat în timpul unei sedințe de partid de la malul mării în timp ce îi îndemna pe membrii partidului să fie mai duri cu opoziția.

În inregistrare se aude vocea lui Felix Stroe care folosește un limbaj nu tocmai adecvat atunci când vorbește despre partidele cu care se luptă, potrivit www.ordinea.ro. Stroe consideră și că alegerile din 26 mai au fost fraudate.

"Suntem oameni care am trecut prin confruntări electorale. I-a apucat turismul atuncea pe toți. Și au făcut turism peste tot. Au făcut turism la Adamclisi, au făcut turism la Medgidia, au făcut turism la Vulturu. Au făcut turism, nene. I-a apucat turismul de murea lumea. 14%! Fraților, ce naiba, suntem copii? În primul rând, aceste rezultate, care ne mâhnesc, ne dor, sunt cel puțin ciudate, stranii, ca să nu mă exprim mai categoric" a spus Felix Stroe.

Felix Stroe a încercat să îi mobilizeze pe oameni. Le-a transmis să fie mai duri cu opoziția și să răspundă cu aceleași cuvinte. Liderul PSD nu a folosit un limbaj adecvat funcției pe care o are.

"Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) "Ba a mă-tii" (vom răspunde) "Ba a mă-tii". Scuzați-mă doamnelor! Și vă rog frumos și doamnelor să aveți atitudine bărbătească: capete în gură, și pe ei! Corect? Capete în gură, și pe ei! Muie PSD? (răspundem – n.r.:) Muie USR! Muie PNL! Așa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteți măgari? Nu începem noi. Sunteți măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi. Credeți că actualul președinte e foarte iubit de cetățeni? Nu vă speriați, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. [Ei] n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moțiunea de cenzură, pe care au anunțat-o cu surle și trâmbițe, că ne dau după cap și ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca și chiorii. Vor scoate 15 candidați la prezidențiale. USR-ul se vede deja cu președintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, și pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câștigat”, a mai spu Stroe, potrivit Ordinea.ro.

Iată înregistrarea:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel