Liberalii anunță „un procent istoric” la alegerile locale: „Nu vom face nicio alianță cu PSD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Liberalii își revendică victoria în alegerile locale. „PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru. (...) Avem peste 1300 de primari, o cifră istorică”, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, precizând că acestea sunt date parțiale din numărătoarea paralelă a partidului.

Sighiartău a mai spus că „PSD se situează în jurul a 30%, iar USR la 13%”.

Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD. „Am luat decizia să nu existe niciun fel de aliante cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri”, a spus el, potrivit HotNews.ro.

Potrivit liberalilor, 17 consilii județene care vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea.

„Am reusit să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele și alte județe ținute ani la rând sub bocancul unor baroni PSD despotici ca Oprisan la Vrancea, Felix Stroe la Constanța, Badalau la Giurgiu sau Zetea la Maramureș”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Potrivit acesteia, cel puțin în 15 orașe mari înainte de contestații au fost înregistrate victorii politice importante: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta, Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel