Lia Savonea, despre boicot: „Mi se pare IRONIC!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânat, astăzi, pentru a patra oară, tot din lipsă de cvorum. Pe ordinea de zi se afla validarea Adinei Florea ca şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor.

Preşedintele CSM, Lia Savonea, subliniază că nu sunt tensiuni între membri ci relaţii instituţionale, adăugând că i se pare ironic ca cei şapte judecători şi procurori să acuze lipsa dialogului, în condiţiile în care aceştia nu se prezintă la plen pentru discuţii.

„Eu vă asigur că nu sunt tensiuni, că sunt relaţii absolut instituţionale şi nu se poate vorbi despre tensiuni. (...) Eu mă aştept să fie cvorum. Nu numai pentru validarea concursului de la Secţia pentru investigare, ci şi pentru rezolvarea situaţiei de la INM şi a unor colegi care au situaţii în aşteptare", a declarat şefa CSM, înainte de plen.

Citește și TENSIUNILE dintre Birchall și Savonea CONTINUĂ: „Judecați dumneavoastră!"

Lia Savonea a mai precizat că va discuta cu ceilalţi membri pentru a vedea „care este calea de urmat" dacă nici a patra oară nu este întrunit cvorumul.

„Aştept colegii să vină în Consiliu să discutăm lucrurile astea. Mi se pare cel puţin ironic să impuţi lipsa de dialog şi în realitate să nu te prezinţi la şedinţe. Noi suntem deschişi la dialog, să ne spunem deschis. Din păcate, lucrul acesta nu se poate realiza", a spus Savonea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel