Lia Olguța Vasilescu, REVOLTATĂ după ce colegul din PSD a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un membru al PSD Dolj a anunțat, pe Facebook, că Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei și că anunțul a fost făcut la ședința organizației locale a PSD Craiova. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus Olguța Vasilescu.

Anunțul potrivit căruia Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei a fost făcut pe Facebook de Lucian Dindirică, secretar în cadrul organizației PSD Dolj și director al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman" din Craiova.

„Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anunțul a fost la ședința Organizației Locale 1 a PSD Craiova. Să fie cu succes!", a scris Lucian Dindirică pe rețeaua de socializare.

Citește și Lia Olguța Vasilescu va CANDIDA. ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, Lia Olguța Vasilescu nu a oferit declarații despre subiect. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu", a spus ea.

Reprezentanții BPJ al PSD Dolj spun că acest anunț nu aparține partidului, ci doar membrului de partid care l-a postat.

Lia Olguța Vasilescu a mai deținut două mandate de primar al Craiovei, unul câștigat în 2012, iar al doilea în 2016, ambele din partea PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel