Lena Katina, fostă solistă a trupei TATU, se căsătorește. Mirele - un milionar bolnav de cancer

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Lena Katina, fostă solistă a trupei TATU se căsătorește. Mirele, un milionar bolnav de cancer
Lena Katina, fostă solistă a trupei TATU se căsătorește. Mirele, un milionar bolnav de cancer

Fosta membră a popularei formații TATU, Lena Katina, va fi din nou mireasă. Dmitri Spiridonov, un milionar bolnav de cancer, este cel ales de cântăreață pentru a o duce în fața altarului.

Logodnicul Katinei este un milionar. Bărbatul încearcă, de asemenea, să învingă cancerul.

Cântăreața a povestit acest lucru pe rețelele de socializare. Lena Katina a declarat că cererea în căsătorie din partea iubitului ei a fost o surpriză pentru ea.

Cântăreața s-a lăudat și cu o fotografie a unui inel cu diamant cu o dimensiune impresionantă.

Fosta membră a trupei Tatu a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei.

Omul de afaceri a împărtășit bucuria evenimentului și pe rețelele de socializare. Dmitri Spiridonov a recunoscut că se simte fericit. Dmitri Spiridonov se luptă cu cancerul de mai mulți ani. Bărbatul a aflat recent că, după o remisiune, boala a revenit.

Lena Katina, fostă solistă a trupei TATU se căsătorește

 

Alesul cântăreței este o persoană care nu face parte din lumea spectacolului - Dmitri Spiridonov, în vârstă de 39 de ani, este CEO și co-fondator al serviciului de plată CloudPayments.

Relația Lenei Katina cu omul de afaceri Dmitri Spiridonov a devenit cunoscută în toamna anului 2021. Într-un interviu, Lena a recunoscut că l-a întâlnit pe Dmitry în vară, la petrecerea de ziua lui, unde a fost invitată în calitate de cântăreață. Ulterior, el a invitat-o pe fată la cină, iar sentimentele au izbucnit într-o conversație informală. 

Reamintim că interpreta, în vârstă de 37 de ani a mai fost căsătorită. Lena Katina a fost măritata cu un muzician din Slovenia. Lena Katina are un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de 6 ani cu acesta.

Mirele, un milionar bolnav de cancer

 

Julia Volkova și Lena Katina au înființat trupa TATU în anul 1999, iar în anii 2000 au devenit populare în toată lumea. Au lansat câteva hituri de succes, printre care „Nas nie dogonyat”, „All about us” și „All the things she said”. Trupa a încetat să mai existe din anul 2014, după ce a revenit pe scenă în urma unei pauze de zece ani.

În anul 2012, fetele au cântat și pe scena de la Vocea României. 

Într-o conversație recentă cu fanii, Lena Katina a spus că în primăvara anului 2022 trupa t.A.T.u se va reuni. Informația a fost confirmată și de către Yulia Volkova, printr-un mesaj pe Instagram. Din cauza situației din Ucraina, reunirea lor nu s-a mai petrecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel