Lazăr, revocat. Chichirău: Toader, o rușine pentru România

Narcis Popa |
Data publicării:

Reacții dure în mediul politic după ce Tudorel Toader a decis să înceapă revocarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr. Deputatul USR, Cosette Chichirău spune că Toader este o rușine pentru România, dar și pentru Iași, orașul de unde este ministrul Justiției. 

"Tudorel Toader, o rusine pentru Iasi si pentru România!

Ministrul Justitiei și-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu: a reușit să schimbe toți procurorii șefi. În acest fel, Tudorel Toader și-a salvat din nou postul de ministru al justiției înainte ca PSD și ALDE să ia decizia de remaniere.

Unul dintre motivele de revocare a lui Augustin Lăzar este criticarea "inculpaților de rang înalt". Adică procurorul general al României a fost revocat pentru că l-a criticat pe infractorul Liviu Dragnea. Infractorii din Parlament au voie să atace procurorii, dar procurorul șef nu are voie să își apere colegii.

Revocarea lui Augustin Lazăr este o nouă dovadă că România se transformă în dictatura personală a lui Liviu Dragnea. Pentru Tudorel Toader asta înseamnă "normalitate".

USR a depus deja moțiune împotriva ministrului justiției Tudorel Toader și îl va demasca pe apărătorul infractorilor de la tribuna Parlamentului," este mesajul lui Cosette Chichirău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel