EXCLUSIV  Lagăr de români în Germania. Guvernul României, anchetă după articolul publicat de stiridiaspora.ro

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Guvernul României a reacționat și a întreprins o anchetă după dezvăluirile stiridiaspora.ro de la lagărul de muncă de lângă Bonn, acolo unde doi români și-au pierdut viața în condiții suspecte în ultima lună. 

După informația publicata de redacția Stiridiaspora.ro, ministrul Românilor de Pretutindeni a avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă. 

"Am avut o discuție la nivelul MAE și la nivelul Guvernului României, o discuție cu primul ministru. Am discutat la Ambasada noastră din Germania dar și la Consulatul din Bonn și vom trimite astăzi o echipă de la Ministerul Românilor de Pretutindeni care alături de reprezentanții Consulatului General din Bonn vor merge la fața locului pentru a verifica situația reală de acolo," a declarat ministrul Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni. 

Reamintim că un român a murit vineri în "lagărul de lângă Bonn" după ce șefii nemți ar fi refuzat să cheme Ambulanța deși bărbatului de 48 de ani i s-a făcut rău, de teama ca autoritățile să nu afle că lucrează la negru.

Vezi video și restul informațiilor AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel