La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! Să aveți un 2022 de poveste, plin de visuri împlinite

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

ȘtiriDiaspora urează La mulți ani și un An Nou plin de bucurii românilor de pretutindeni! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și în 2021!    

Redacția ȘtiriDiaspora, cel mai important site de știri pentru românii aflați în afara granițelor țării, vă mulţumeşte că ne-aţi fost alături în 2021, un an plin de provocări. 

În anul care se încheie, am demonstrat că unitatea şi perseverenţa sunt doar două moduri prin care putem face ca visurile să se împlinească. Întotdeauna de bună de credință, ne-am străduit în fiecare zi să vă aducem pe ecranele dispozitivelor cele mai relevante informații. A fost un an în care am râs împreună, ne-am revoltat, ne-am înfuriat, pentru ca mai apoi să ne strângem în brațe.   

În 2021, mulți dintre noi ne-am bucurat de revederea celor dragi, după ce o mare parte din restricții au fost ridicate. A fost anul în care ne-am adus aminte cum era în "normalitate", dar și anul în care am plâns cei mai mulți morți. 

Echipa ȘtiriDiaspora vă doreşte să începeţi noul an cu sănătate, prosperitate şi optimism că dorințele vor fi împlinite. 

LA MULŢI ANI!

 

Retrospectiva anului 2021: De la primul film românesc nominalizat la Oscar, la benzina de 7 lei

Anul 2021 a fost al doilea în care lumea a fost marcată de pandemie, însă apariția vaccinurilor și măsurile sanitare au făcut posibilă o întoarcere la o oarecare normalitate. În prag de 2022, trecem în revista cele mai importante evenimente din anul ce tocmai se încheie, împărțite pe domenii de activitate. 

Retrospectiva anului 2021 ne arată ca anul care tocmai se încheie a fost un an special, cu suișuri și coborâșuri. 

Vă invităm să citiți aici retrospectiva anului 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel