Kovesi, SPRIJINITĂ OFICIAL de Grupul PPE din Parlamentul European

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al PPE scrie pe Facebook că: „Sprijinul PNL pentru candidatul român la funcția de Procuror European dă roade”.

Roberta Metsola, coordonatoarea Grupului PPE din Comisia pentru libertăți civile a Parlamentului European a transmis că o consideră pe Laura-Codruța Kovesi favorită pentru această poziție ”datorită CV-ului și determinării candidatei”, potrivit unui comunicat al europarlamentarului Siegfried Mureșan.

 ”Grupul PPE este ferm pentru susținerea unui procuror-șef european calificat și respectat, care va trebui să conducă lupta împotriva fraudei la bugetul UE și pentru interesul financiar al Uniunii Europene, în ansamblu. Comisia LIBE va intervieva acum cei trei candidați listați pentru acest post în cadrul unei audieri speciale care va avea loc în această lună. Într-o notă personală, trebuie să recunosc că CV-ul și determinarea Laurei-Codruța Kövesi o fac favorită pentru acest post. De fapt, ea s-a plasat deja pe primul loc după selecția făcută de un panel special. Aștept cu nerăbdare să am ocazia de a discuta despre acest rol cu doamna Kövesi și cu ceilalți doi candidați”, arată Roberta Metsola într-un comunicat pentru G4medi.ro.

[citeste si]

 

Image may contain: 2 people, text

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel