Kovesi, audiată astăzi în Comisia LIBE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA, este audiată astăzi în Comisia LIBE din Parlamentul European, pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Laura Codruța Kovesi are șansa de a deveni procurorul șef a Parchetului European. Astăzi ea va fi audiată de Comisia LIBE, după o campanie de denigrare intensă a europarlamntarilor PSD, dar și a conducerii partidului.

Zilele trecute, Dragnea și Dăncilă s-au întâlnit cu președintele comisiei LIBE, presa speculând că unul dintre subiecte fiind chiar Kovesi.

De altfel, ministrul Justiției a declarat că i-a informat personal pe omologii europeni că Kovesi nu este potirvită pentru această funcție.

Ultima lovitură pentru Kovesi a venit de la procuroarea care dorește să-i ia locul la șefia DNA, Adina Florea, care i-a deschis dosar pentru mai multe infracțiuni, de către Secția specială pentru investigrea magistraților.

Disperați, europarlamentarii PSD fac cel puțin bizare, pe ultima sută de metri. Claudia Țapardel a declarat pentru DCNEWS că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să înțeleagă că nu este propunerea României.Țapardel mai spune că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să facă ”un pas înapoi”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel