Klaus Iohannis, tuns. Unde și-a tăiat părul și când se deschid frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Klaus Iohannis a fost întrebat, marți seară, când se vor redeschide cabinetele medicale sau saloanele de servicii cosmetice și frizeriile. Totodată, șeful statului a explicat unde s-a tuns în toată această perioadă.

Întrebat despre când se vor redeschide cabinetele, saloanele, frizeriile și alte astfel de afaceri prestatoare de servicii către clienții direcți, șeful statului a răspuns: „Suntem în mijlocul crizei. Trebuie să avem răbdare, să tragem linie. Să vedem ce s-a întâmplat și cum putem să venim cu măsuri. Vor fi sectoare unde este nevoie de unele măsuri, sectoare unde vor fi nevoie de alte măsuri. Se lucrează intens în Guvern. Sunt convins că măsurile vor avea rezultate foarte bune", a precizat, marți seară, președintele Klaus Iohannis, în prima conferință de presă susținută de la debutul epidemiei de coronavirus.

„Când se redeschid? În cursul săptămânii viitoare, când vom lua decizia cum continuăm după 15 mai, vom lua și decizii care privesc primele sectoare unde vom avea o redeschidere. Este prematur să vă spun astăzi, dar unele se vor redeschide. Evident, ține de nevoia socială, dar și de riscul epidemiologic.

După o analiză foarte serioasă, vom face comunicarea la momentul potrivit. Însă pot să vă spun că, în momentul acesta în care vorbim, pentru majoritatea zonelor se lucrează sau sunt gata protocoalele care prevăd dacă trebuie o mască specială, un paravan, termometru la intrare și multe alte lucruri. Vrem să punem la punct toate detaliile", a adăugat președintele.

Unde s-a tuns președintele

 

Totodată, la finalul conferinţei de presă susţinute marţi, pentru prima dată de la declararea stării de urgenţă, Klaus Iohannis a fost întrebat unde s-a tuns, în condiţiile în care toate frizeriile şi saloanele sunt închise de mai bine de o lună, iar preşedintele este proaspăt tuns.

„Pentru că ultima întrebare şi s-au cam pus toate celelalte întrebări... Eu am încercat să mă tuns acasă, nu prea mi-a ieşit. Dumneavostră unde v-aţi tuns?“, l-a întrebat un jurnalist.

Șeful statului a răspuns: „Tot aşa, acasă. Mai încercaţi“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel