Klaus Iohannis: „România nu are încă buget din cauza incapacității Guvernului”

Administrația Prezidențială a transmis, astăzi, că proiectul de buget pe anul 2019 nu a fost întârziat din cauza lipsa avizului CSAT, așa cum a susținut ministrul pentru mediul de afaceri, Ștefan-Radu Oprea, ci din cauza „incapacității Guvernului”.

„În ședința CSAT din data de 19 decembrie 2018, au fost avizate propunerile de buget pentru anul 2019 ale instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale. Aceste informații au fost făcute publice la finalul ședinței.

Drept urmare, afirmațiile potrivit cărora proiectul de buget pentru anul 2019 este întârziat din cauza lipsei avizului Consiliului Suprem de Apărare a Țării sunt false și constituie o încercare de a discredita o instituție fundamentală a statului, cu responsabilități constituționale în domeniul apărării și securității naționale.

România nu are încă buget pentru anul în curs exclusiv din cauza incapacității Guvernului de a concepe, până la această dată, un proiect de buget sustenabil", a transmis Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24