Klaus Iohannis, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi un mesaj cu prilejul Zilei etniei romilor şi Zilei Internaționale a romilor. 

„De Ziua etniei romilor transmit salutul meu membrilor comunității roma din țara noastră.

Reînnoiesc cu acest prilej angajamentul meu în favoarea valorificării diversității noastre culturale, ca şi hotărârea mea, în calitate de Președinte, de a veghea la protejarea drepturilor cetățenilor aparținând tuturor minorităților etnice.

Citește și Preşedintele Iohannis a DECORAT mai multe instituții din domeniul medical

Ziua etniei romilor din țara noastră, care se marchează odată cu Ziua Internaţională a Romilor, este un bun prilej pentru a condamna ferm, o dată în plus, manifestările rasiste şi de marginalizare a cetățenilor care aparțin acestei etnii.

Consacrată prin lege, ziua de 8 aprilie va fi cu adevărat una de sărbătoare atunci când emanciparea economică, socială şi culturală a romilor va da roadele așteptate.

Citește și Cimitir vandalizat. Reacție FERMĂ a președintelui Iohannis

Îmi doresc ca prin angajamentul autorităților şi al societății civile, prin efortul majorității şi al minorităților etnice deopotrivă, să construim societatea dezvoltată, educată, tolerantă şi incluzivă pe care ne-o dorim pentru copiii noștri”, a transmis Iohannis.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 iun 2019, 17:48 in Știri
Horoscop, marți, 25 iunie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27