Iohannis, despre propunerea lui Teodorovici: Îi SECHESTREAZĂ pe români ca în COMUNISM!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis l-a criticat astăzi la Palatul Cotroceni și pe ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, după ce acesta a revoltat o societate întreagă prin propunerea de limitare a dreptului de a lucra în străinătate.

Președintele consideră că e o propunere de a-i ”sechestra” pe români în interiorul graniţelor ţării la fel ca în comunism. Într-o țară normală, un ministru a doua zi pleacă, a mai spus președintele.

„Sper că nu folosesc o expresie nepotrivită, când am citit acea ştire ca să spun aşa am luat act cu stupefacţie de propunerea unui membru marcant PSD de a sechestra pe români în interiorul graniţelor ţării. Aşa ceva s-a întâmplat doar pe vremea comuniştilor. Este extrem de inoportună o astfel de abordare şi mă îngrijorează foarte mult. Dacă asta doreşte PSD să dea lege de amnistie şi graţiere să-l scape pe infractorul Dragnea de puşcărie şi să dea legi ca să-i ţină pe români cu forţa în interiorul graniţelor, adică să anuleze un drept pentru care noi cu toţii am luptat decenii atunci nu pot să spun decât că această guvernare, această abordare PSD-istă este antiromânească”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel