Klaus Iohannis: „Descentralizarea deciziei pentru restricții a fost un lucru bun“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

 Președintele Klaus Iohannis cere o metodologie care să permită, în contextul pandemiei COVID-19, luarea unor decizii mai rapide, mai eficiente și mai corelate cu situația din fiecare localitate și din fiecare județ: „În acest fel, vom putea să fim mai eficienți”.

„Despre restricții am vorbit destul de mult și am observat cu toții că descentralizarea deciziei pentru restricții a fost un lucru bun, însă este nevoie de mai multă clarificare și am convenit, chiar în discuția pe care am avut-o cu reprezentanții Institutului, cu domnul ministru Tătaru și cu echipa mea, să se lucreze la o metodologie care permite luarea unor decizii mai rapide, mai eficiente și mai corelate cu situația din fiecare localitate și din fiecare județ”, a spus Klaus Iohannis după ce a vizitat Institutul Național de Sănătate Publică.

El apreciază că, astfel, autoritățile vor fi mai eficiente.

„În acest fel vom putea lua mai repede măsurile care se impun, în acest fel vom putea să evităm, ca să zic așa, restricții prea dure. Însă, repet, măsurile de bază rămân cele discutate: masca, distanța, igiena”, a adăugat șeful statului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel