Klaus Iohannis, ATAC DEVASTATOR: ĂȘTIA nu vor să REALIZEZE. PSD și-a tras BANII

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a lansat un atac foarte dur la adresa PSD. 

"Guvernarea PSD a eșuat. Sunt probleme peste tot. În spitale sunt probleme. Despre Justiție? Întreaga guvernare PSD-istă a fost un asalt asupra justiției și statului de drept din România, cu obiectivul clar de a pune mâna pe justiție, de a politiza justiția, ca ei să-și rezolve dosarele penale. De fapt, PSD-ul nici nu guvernează pentru români și pentru România, ci pentru Dragnea. PSD-ul este incompetent și incapabil să conducă România. 

Despre Buget? Bugetul rușinii naționale, ăsta e bugetul propus pentru 2019. Este un buget nerealist, supraevaluat și întârziat. Cu acest buget, PSD încearcă să acopere nereusitele multiple din timpul guvernării. Ei l-au numit 'bugetul investiției". Asta este prima mare minciună din buget. Toată lumea s-a întrebat de ce a întârziat PSD-ul bugetul trei luni de zile. Conform legii, în 15 zile ar fi trebuit prezentat, iar noi suntem la finalul lui februarie. Vă spun eu de ce au întârziat: ei nu vor să se realizeze investitii, findcă nu au bani. De aceea au întârziat bugetul cu trei luni de zile.

Acum câteva zile, ministrul PSD fiind întrebat despre spitalele regionale, a răspuns stupefiant: Zicea ministrul PSD că avem bani pentru proiectare. Auzi.. în al treilea de guvernare. Păi ăștia nu vor să realizeze spitalele. Promit și nu fac. În schimb, dacă este vorba despre ei, au de unde. PSD-ul a avut grijă să aloce sume imense pentru finanțarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finanțarea partidelor. PSD și-a tras de 20 de ori mai multi bani ca anul trecut. O victimă acestui buget sunt comunitățile locale, care primesc cu un miliard mai puțin decât anul trecut," a spus Klaus Iohannis în urmă cu scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel