Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din DIASPORA după aflarea REZULTATULUI

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a ţinut un discurs triumfător după ce a câştigat un nou mandat la Palatul Cotroceni. Preşedintele în exerciţiu şi-a depăşit contracandidata cu un scor zdrobitor pentru PSD.

"România a câştigat astăzi, dragi români! România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi! Românii au fost eroii zilei de astăzi, au mers într-un număr impresionant să voteze şi acesta este cel mai important câştig pe ziua de astăzi, faptul că românii au mers la vot. Şi aici o menţiune specială pentru românii din Diasporă, care au mers în număr extraordinar de mare la vot.

Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împtriva PSD-ului. Privesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România.

Acum, după această victorie, sunt multe lucruri de făcut, sunt multe lucruri de reparat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, o majoritate compusă din partidele democratice care vor duce România spre modernizare, spre europenizare, spre România normală. Şi vă promit încă un lucru: voi fi un preşedinte total implicat pentru România. Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar trebuie să fim realişti. Am câştigat o luptă importantă, dar războiul încă nu a fost câştigat. Este nevoie să mergem la vot şi la locale, şi la parlamentare. Abia atunci când PSD e trimis în Opoziţie vom putea face ce ne-au cerut azi românii. Abia atunci vom putea să facem România normală, România aşa cum ne-o dorim noi, cu toţii", a declarat preşedintele reales, imediat după închiderea urnelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel