Klaus Iohannis: "Codul fiscal a fost schimbat de mai multe ori decât zilele anului trecut. O contraperformanţă rarisimă"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur programul de guvernare şi schimbările fiscale făcute de Guvernul PSD-ALDE în ultimii doi ani şi jumătate. Declaraţiile au fost făcute în cadrul discursului său, la şedinţa plenară a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

"Dacă vorbesc despre sutele de modificări nu este o chestiune aşa, simbolică. Codul fiscal a fost schimbat de mai multe ori decât zilele anului trecut. Este o contraperformanţă rarisimă şi sunt convins că aţi avut mult de lucru să rămâneţi updated. Dvs. aţi simţit probabil cel mai acut lipsa predictibilităţii la nivelul decidenţilor, care a afectat profund calitatea mediului investiţional din România şi nimic nu e mai periculos decât lipsa încrederii. Mediul de afaceri a fost bulversat de măsuri hazardate prin accidente de decizie pecum renumita OUG 114, care arată calitatea deplorabilă a guvernării actuale. (...) Solicit Guvernului să ia măsuri de consolidare rapidă a finanţelor publice şi a colectării veniturilor bugetare", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la şedinţa plenară a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel