Kelemen Hunor a copiat-o pe Viorica Dăncilă. Gest făcut la Târgu Mureș

Narcis Popa |
Data publicării:

 Kelemen Hunor a participat, marți, la un marș pe biciclete organizat la Târgu Mureș. Candidatul UDMR la președinție a spus că orașul este supraaglomerat și l-a acuzat pe primarul Dorin Florea că în 20 de ani nu a reușit să amenajeze suficiente piste de biciclete.

Candidatul UDMR la alegerile prezidențiale a spus, marți, la un marș pe biciclete organizat la Târgu Mureș, că în oraș nu există suficiente piste de biciclete.

„Este nevoie de schimbare la Târgu Mureș și depinde numai de locuitorii orașului, cine va fi primar în 2020. Oare același Dorin Florea va conduce orașul, care nu are nicio idee constructivă și nicio intenție de a îmbunătăți viața locuitorilor sau Soós Zoltán, care, de exemplu, susține introducerea mijloacelor de transport alternative? Târgu Mureș este astăzi un oraș supraaglomerat! În mai mult de douăzeci de ani, de când conduce orașul, Dorin Florea nu a reușit să construiască suficiente piste de biciclete. Este inadmisibil”, a spus Kelemen Hunor.

Acesta a precizat că în timp ce la Târgu Mureș au fost construiți, în ultimii ani, doar 5 kilometri de piste, deși ar fi nevoie de 50, la Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc, două orașe mult mai mici, s-au construit 14,5 kilometri, respectiv 20 de kilometri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel