Karolina Bejenaru își schimbă cetățenia pentru a-și îndeplini un vis. PALMĂ dată României

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

România dovedește, încă o dată, că își bate joc de valorile pe care le are. Acest lucru a fost dovedit și în cazul Karolei Bejenaru (20 de ani) care a luat o decizie radicală pentru a ieşi dintr-o situaţie delicată.

Din cauză că sistemul românesc nu i-a creat mediul propice pentru a face pasul către tenisul mare, Bejenaru a hotărât să schimbe tricolorul cu drapelul Marii Britanii.

Tenismena română Karola Bejenaru va reprezenta Marea Britanie: "Sunt în proces de aplicare pentru cetăţenie"

Karola Bejenaru, aflată pe poziţia 889 WTA, va reprezenta Marea Britanie deşi este născută din părinţi români şi crescută în România, la Brăila. Ea s-a mutat în anul 2007 în Irlanda de Nord, alături de tatăl ei, care munceşte din greu să îi susţină cariera, iar acum este la un pas să rupă orice legătură cu ţara noastră.

Pentru a se bucura de aceleaşi condiţii ca jucătoarele britanice, Karola a aplicat pentru cetăţenie: "Deocamdată joc sub culorile României, dar sunt în proces de aplicare pentru cetăţenia britanică", a mărturisit tenismena pentru ProSport.

Cea mai bună din Irlanda de Nord

"Până de curând, tatăl meu a livrat pizza şi a făcut curat la cinematograf pentru a-mi susţine cariera", a mai povestit aceasta. Bejenaru este cea mai promiţătoare tenismenă din Irlanda de Nord. Noi o avem doar pe Simona Halep... o campioană pentru care, la fel, statul român nu a făcut nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel