Kamala Harris, vicepreşedintele SUA, mesaj de susținere pentru România: Ați dovedit foarte mult curaj

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
kamala harris mesaj pentru romania
kamala harris mesaj pentru romania

Vicepreședintele american Kamala Harris a ajuns la București, vineri după-amiază, în contextul unui scurt turneu în estul Europei menit să transmită un semnal suplimentar de susținere a statelor de pe flancul estic al alianței nord-atlantice în fața agresiunii Rusiei, care a invadat Ucraina în 24 februarie. 

În Sala Unirii, unde Kamala Harris și Klaus Iohannis susțin declarații de presă, se află și premierul Nicolae Ciucă, ambasadorul român în SUA, ministrul Bogdan Aurescu, precum și liderii PNL și PSD, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu.

Aș vrea să mă adresez direct românilor și să le mulțumesc din partea SUA. România a fost absolută extraordinară pentru generozitate și curaj. Am văzut cum i-ați primit pe refugiați și ați dovedit atât de mult curaj. Am văzut cum i-ați primit pe refugiați și ați dovedit atât de mult curaj. Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO și sunt aici să reiterez acest angajament.

Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, vizită istorică la București. Iohannis: NATO nu va ezita pentru apărarea României

Puterea alianței noastre este acum mai mare decât oricând și include angajamentul nostru să apărăm principiile noastre și integritatea teritorială 2.000 de militari sunt gata să apere flancul estic al alianței, am întărit acțiunile noastre de descurajare și apărare colective.

Mulțumim românilor că ați primit zeci de mii de refugiați și ați făcut asta cu înțelegere, a declarat vicepreședintele american Kamala Harris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel