Jurnalist iranian, despre posibilitatea ca Iranul să atace România: "Îmi vine să râd"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un jurnalist iranian stabilit în România a spus care sunt șansele ca guvernul de la Teheran să atace țara noastră având în vedere că suntem parteneri ai SUA. 

Amir Kiarash, un jurnalist iranian stabilit de mulți ani în România, dar care spune că a rămas conectat la ce se întâmplă în țara natală spune că nu există absolut nici o șansă ca Iranul să atace țara noastră.

"Regimul de la Teheran nu vede o miză în atacarea României. Nu sunt eu vreun analist politic, dar vă spun clar că așa ceva nu se va întâmpla. Îmi vine să râd, e o situație comică să spui că Iranul va ataca România.(...) Am un prieten foarte bun care a venit tot din Iran și în momentul în care a aflat că i se acordă cetățenia română a început să plângă de fericire. (...) Guvernul de la Teheran n-a făcut decât să îndobitocească populația de-a lungul timpului. Dacă trăiești în Iran nu poți fi contra regimului, riști foarte mult. În SUA situația stă diferit: poți spune că ești împotriva lui Trump, poți spune chiar că Trump e prost, nu ți se va întâmpla nimic. E o diferență enormă," a spus Kiarash la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel