Judecătorul Danileț, anchetat și judecat pentru postările de pe Facebook

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Judecatorul Cristi Danileț a anunțat că s-a prezentat la CSM pentru a fi judecat în legatură cu postările critice la adresa lui Tudorel Toader de pe Facebook. Danileț a spus că Inspecția Judiciară a declanșat mai multe anchete în legătură cu postările sale.

„Sunt chemat la CSM pentru a răspunde la o acuzație care s-a adus împotriva mea, urmare a unor postari pe Facebook împotriva ministrului Toader. S-a făcut o investigatie disciplinară, s-a ajuns la concluzia că atunci când am vorbit ceva rău de ministrul Toader nu am încălcat legea statutului magistratilor, dar posibil că am încălcat codul nostru deontologic. Si pentru a răspunde la posibila încalcare, sunt astăzi chemat la CSM sa îmi prezint apararile si să fiu judecat, sa se stabileasca daca am încalcat sau nu codul deontologic.

Daca se va considera că nu, plec acasa linistit, bucuros ca am cheltuit banii de avion dus-întors. Daca se spune ca am încalcat codu deontologic, atunci hârtia aia se duce la dosarul meu personal si la o eventuala dorintă a mea de a promova in functie voi fi blocat un numar de ani”, a declarat Danilet într-un interviu pentru hotnews.ro.

Danilet a precizat apoi pentru Clujust.ro ca in ultimul an au fost mai multe sesizari din oficiu ale Inspectiei Judiciare cu privire la postarile de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel