Judecător din completul care la CONDAMNAT pe Liviu Dragnea la ÎNCHISOARE, eliberat din funcție de Iohannis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Judecătoarea Geanina-Cristina Arghir de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a făcut parte din completul de judecători care l-a trimis pe Liviu Dragnea în sptele gratiilor, a fost eliberată din funcție.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din funcţie a trei magistraţi, potrivit unui comunicat de presă al președinției României.

Între aceștia este și judecătoarea Geanina-Cristina Arghir de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistratul a făcut parte din completul de trei judecători care l-a condamnat la închisoare pe fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul "DGASPC Teleorman".

Totodată, Geanina-Cristina Arghir a mai făcut parte şi din completul care a decis condamnarea lui Mohammad Munaf la 10 ani de închisoare în dosarul răpirii jurnaliştilor din Irak. 

Totodată, alte două judecătoare de la Curtea de Apel Oradea au fost eliberate din funcție tot astăzi, motivul fiind tot pensionare. Este vorba despre Simona-Cătălina Marinescu  și Corina-Rodica Popovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel