Judecător, solicitare către Jandarmerie: Vă atrag atenția...

StiriDiaspora Team / 17 noi 2018, 09:08 Salveaza PDF Comentarii

Jandarmeriei i s-a adus la cunoştinţă să-şi modifice modul în care acţionează atunci când anumite persoane care s-au legitimat sunt aduse la secţie. Protestatarul Cristian Dide afirmă că în timpul unui proces pe care l-a avut, judecătorul de caz a atras atenţia reprezentantului Jandarmeriei Române să modifice şi să reglementeze mai clar modul în care se face legitimarea şi se duc cetățenii la secţie.

Iată transcrierea declaraţiei făcute de judecătorul de caz:  "Vă atrag atenţia, deşi nu face obiectul prezentului dosar, cu privire la modul în care vă reglementaţi procedura de conducere administrativă a unor persoane la secţia de poliţie în măsura în care aceste persoane vă prezintă buletinul şi îşi declină identitatea. Pentru a nu ne sesiza cu privire la alte aspecte, vă rugăm să vă reglementaţi această procedură pentru viitor." 

Iată care a fost răspunsul reprezentantului Jandarmeriei: "Vom lua act de aceste menţiuni, cu siguranţă. Voi transmite şi eu mai departe conducătorului instituţiei acest aspect."

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy