Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare, amenințată cu pistolul de un tânăr, cu o mască chiurgicală pe față

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare, amenințată cu pistolul de un tânăr cu o mască chiurgicală pe fața
Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare, amenințată cu pistolul de un tânăr cu o mască chiurgicală pe fața

Un jaf a avut loc, luni seara, într-o cafenea din localitatea Iaslovăț, județul Suceava. Un bărbat cu o mască chiurgicală pe față și cu glugă a amenințat vânzătoarea și a furat aproximativ 1.900 de lei, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Suceava, jaful a fost sesizat de o vânzătoare de la un local din comuna Iaslovăț. Aceasta a spus că un bărbat care purta mască chirurgicală și glugă pe cap a amenințat-o și i-a cerut banii din casă. Conform polițiștilor, autorul ar fi folosit o brichetă sub formă de pistol.

Acțiunea ar fi durat foarte puțin, iar bărbatul a dispărut cu 1.900 de lei. Polițiștii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și îl caută pe bărbat. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

 

Jaf armat la o cafenea. Vânzătoare, amenințată cu pistolul de un tânăr, cu o mască chiurgicală pe față

 

Pe imagini se observă cum un bărbat de aproximativ 25-30 ani, cu constituție atletica, îmbrăcat cu o geacă de iarnă, având gluga trasa pe cap și purtând masca sanitară de protecție, a pătruns singur în cafenea, a scos un obiect care are forma unui pistol și a amenințat-o pe vânzătoare. Tânăra s-a retras lăsând casa de marcat deschis, iar individul a sustras aproximativ 2.000 lei din din casă de marcat după care părăsește incinta pe jos, deplasându-se în partea dreaptă a unității economice, scrie stirisuceava.net

Vânzătoarea, în stare de panică, a sesizat poliția la 112. Au intervenit echipaje de la Poliția orașului Milișăuți și Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava care au audiat martorii și au inițiat investigații pentru prinderea suspectului. 

La acest moment al anchetei se ia în calcul faptul că cel mai probabil obiectul folosit pentru amenințare nu ar fi o armă veritabilă, ci ar putea fi o bricheta argintie tip pistol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel