Italianul arestat în România s-a sinucis. A violat-o pe fetița concubinei încă de la 3 ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
spanzurat_ilustrativ
spanzurat_ilustrativ

Un cetățean italian bănuit că ar fi chinuit ani la rândul o fetiță în peninsulă, și-a pus marţi-noapte capăt zilelor, chiar înainte să fie extrădat. Bărbatul a fost găsit fără suflare în arest, iar acum Parchetul a demarat o anchetă.

 

Abramo Marandino este cetățeanul italian de 51 de ani care a fost găsit fără suflare în celula poliției, secția 9 din Capitală. Aștepta să fie extrădat, pe numele lui fiinf emis, de anul trecut, un mandat european de arestare pentru acuzații extrem de grave de natură sexuală. Bărbatul ar fi abuzat ani la rândul de fetița iubitei sale, pe care ar fi și bătut-o de nenumărate ori, obligând-o să stea închisă în casă, informează Știrile ProTV.

De câteva luni avea o relație cu o româncă din Albești, județul Constanța. La un control de rutină, polițiștii din comuna l-au legitimat și așa au aflat că este unul dintre cei mai căutați oameni din întreaga Europă. A fost reținut în acel moment și s-a decis că trebuie să fie extrădat în Italia. Inițial, bărbatul a fost de acord cu extrădarea, spunând că vrea să își dovesdească nevinovăția, după care s-a răzgândit. 

Miercuri dimineață a fost găsit fără suflare, după ce undeva în cursul nopții și-a pus capăt zilelor, folosind un cearșaf din celulă. Acum se efectuează o anchetă pentru a se vedea dacă sinuciderea ar fi putut fi evitată sau nu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel