Italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la mare: Bariere separatoare din plexiglas, pe plajă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la plajă, vara, în condițiile în care probabil nu se va putea călători în străinătate. O companie a propus amplasarea unor bariere separatoare din plexiglas pe plajă.

La Repubblica scrie că „faza a doua" a măsurilor de relaxare e departe, însă vremea fiind frumoasă, mulți se întreabă dacă vor putea sau nu să meargă la mare în această vară.

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-și imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât și pentru a da posibilitatea reînceperii activității.

Compania produce deja „ecrane din plexiglas" pentru bănci și farmacii și s-a gândit că ar putea fi amplasate și pe plaje.

 

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă"

 

Cutiile transparente din plexiglas și profile de aluminiu au pereți de 4,5 metri, cu un „acces" de la un metru și jumătate.

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă", a spus Ferrari, potrivit căruia există deja cerere pentru aceste separatoare.

Printre propunerile pentru relansarea activității se numără și lăsarea a minim 3 metri între umbrelele de pe plajă.

 

Proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze

 

În timp ce hotelurile se pregătesc de vară, nu se știe dacă stațiunile vor avea permisiunea de a se redeschide. Unii vorbesc despre măști de protecție chiar și la plajă, alții spun că măștile sunt utile doar în locurile închise.

Cert este că proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze: să interzică zonele de joacă pentru copii și să țină barurile închise, iar servirea să se facă direct pe plajă, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel