Italian, LĂSAT falit de iubitul român. L-a STORS de zeci de mii de euro

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 29 de ani și-a șantajat iubitul italian cu filmulețe compromițătoare. În cele din urmă, sătul de sumele de bani plătite, italianul a decis să apeleze la poliție. 

În timpul relației lor, cei doi s-au filmat în timp ce întrețineau raporturi intime. Filmulețele au rămas în telefonul românului de 29 de ani, iar după încheierea relației le-a folosit pentru șantaj.

Italianul a fost de acord să plătească mai multe tranșe de bani, deși nu avea o situație materială prea grozavă. Prima tranșă plătită în schimbul păstrării tăcerii a fost de 15 000 de euro, bani pe care italianul i-a obținut în urma unui credit.

A ajuns la capătul puterilor 

Au urmat apoi, în următoarele luni alte plăți de câteva mii de euro, iar când victima a ajuns la capătul puterilor a decis să apeleze la ajutorul poliției. Se pare că șantajorul a mai cerut 9000 de euro, sumă care i-a pus capac.

Astfel, polițiștii italieni au decis să organizeze un flagrant și l-au reținut pe tânărul român. El a fost prins în apropierea unei căi ferate, având la el un smartphone pe care se aflau filmulețele pe care le folosea pentru șantaj. 

Românul a fost arestat preventiv, relatează  ilrestodelcarlino.it.

[citeste su[

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel