Italian, LĂSAT falit de iubitul român. L-a STORS de zeci de mii de euro

Narcis Popa / 17 mai 2018, 21:07 Salveaza PDF Comentarii

Un român de 29 de ani și-a șantajat iubitul italian cu filmulețe compromițătoare. În cele din urmă, sătul de sumele de bani plătite, italianul a decis să apeleze la poliție. 

În timpul relației lor, cei doi s-au filmat în timp ce întrețineau raporturi intime. Filmulețele au rămas în telefonul românului de 29 de ani, iar după încheierea relației le-a folosit pentru șantaj.

Italianul a fost de acord să plătească mai multe tranșe de bani, deși nu avea o situație materială prea grozavă. Prima tranșă plătită în schimbul păstrării tăcerii a fost de 15 000 de euro, bani pe care italianul i-a obținut în urma unui credit.

A ajuns la capătul puterilor 

Au urmat apoi, în următoarele luni alte plăți de câteva mii de euro, iar când victima a ajuns la capătul puterilor a decis să apeleze la ajutorul poliției. Se pare că șantajorul a mai cerut 9000 de euro, sumă care i-a pus capac.

Astfel, polițiștii italieni au decis să organizeze un flagrant și l-au reținut pe tânărul român. El a fost prins în apropierea unei căi ferate, având la el un smartphone pe care se aflau filmulețele pe care le folosea pentru șantaj. 

Românul a fost arestat preventiv, relatează  ilrestodelcarlino.it.

[citeste su[

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

25 mai 2018, 09:08 in Știri
HOROSCOP, vineri, 25 mai, 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13