Italia. Un şofer de TIR român a distrus, din greşeală, drumul către sanctuarul Novareia

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un şofer de TIR de naţionalitate română şi-a greşit traseul şi a distrus un drum restricţionat pentru maşini mari, care ducea către un sit turistic.

Potrivit notiziaoggi.it, şoferul camionului de mare tonaj ar fi luat-o într-o direcţie greşită şi s-a abătut, cel mai probabil din neatenţie, de la traseul său.

Acesta trebuia să ajungă la o firmă din zona Trivero, însă s-a trezit, la un moment dat, pe un drum îngust şi neasfaltat, unde nu avea cum să întoarcă. Ba mai mult, balustradele de pe marginea drumului au fost toate acroşate de camionul de mare tonaj, acela fiind un drum unde au acces doar turiştii care merg spre sanctuarul Novareia.

Cum nu a putut să facă cale întoarsă, românul a mers tot înainte, până a ajuns în faţa sanctuarului. Abia acolo a avut destul loc să întoarcă, însă pagubele deja au fost făcute.

Între timp, Primăria din Portula a început să ia măsuri şi au pornit o anchetă, cu ajutorul poliţiei, pentru a-l găsit pe conducătorul auto.

"Din păcate, aproape toate balustradele au fost rupte. Sperăm, prin asigurare, să avem o compensație justă pentru prejudiciul care a fost făcut "- explică primarul Fabrizio Calcia Ros. 

Municipalitatea a plasat între timp semne de avertizare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel