Italia. Un român și doi complici au spart casa unui avocat celebru din provincia Napoli

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român și doi complici au spart casa unui avocat celebru din provinicia Napoli
Italia. Un român și doi complici au spart casa unui avocat celebru din provinicia Napoli

Trei hoți au reușit să intre în casa unui cunoscut avocat din Gragnano (provinia Napoli), însă au fost surprinși de camerele de luat vederi. Doi  dintre ei, un romn și un georgian, au fost arestați în timp ce încercau să fugă.

Cei trei au reușit să intre în casa unui cunoscut avocat din Gragnano, însă jaful a fost dejucat de carabinieri, după ce hoții au fost surprinși de camerele de luat vederi. Episodul de jaf a avut loc duminică dimineața în centrul orașului, în via Giovanni Della Rocca. 

În timp infractorii ce răvășeau răvășeau casa avocatului în căutarea banilor și a obiectelor prețioase, au intervenit carabinierii de la stația din Gragnano și cei de la compania din Castellammare di Stabia, care au reușită să-i prindă pe doi dintre ei (un georgian și un român), în timp ce al treilea a reușit să fugă. Bunurile furate au fost recuperate, scrie ilmattino.it.

Alarma a fost declanșată de camerele de luat vederi instalate în interiorul apartamentului. "După ultimul jaf din casă, de acum doi ani, am instalat camere ascunse fără să spun nimănui. Vreau să mulțumesc carabinierilor din Gragnano și Castellammare pentru intervenția lor promptă și a vecinilor de pe Via Della Rocca care au făcut tot posibilul pentru a-i prinde pe făptași", a declarat avocatul pentru presa locală. Cei doi hoți prinși în flagrant delict, un georgian și un român, au fost arestați.

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel