Italia. Un român și-a luat la bătaie colegul conațional, cu care era cazat într-un hotel, după ce acesta i-a spus să nu mai cânte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Un român și-a luat la bătaie colegul conațional, cu care era cazat într-un hotel din Cambiago, Italia, după ce acesta i-a spus să nu mai cânte. 

S-a întâmplat în Cambiago. Complet beat, acesta și-a bătut colegul de cameră și apoi a atacat televizorul din camera de hotel. Totul a început ca o seară bine scăldată în bere și băuturi spirtoase, dar care a scăpat de sub control. S-a întâmplat în seara zilei de joi, 28 aprilie 2022. Victima este un muncitor român în vârstă de 22 de ani, care se afla într-o călătorie de afaceri la un hotel.

Începuseră să lucreze la depozitul Mondo Convenienza din Gorgonzola. Ambii angajați, doi tineri de origine română, în vârstă de 22 și, respectiv, 31 de ani, împărțeau o cameră într-un hotel din Cambiago.

Tânărul de 22 de ani s-a gândit că se va bucura de o seară liniștită după o zi de muncă. Cu toate acestea, colegul său mai mare avea planuri foarte diferite și a început să bea. Amestecul de bere și băuturi spirtoase i s-a urcat repede la cap, iar bărbatul de 31 de ani a început să aibă un comportament violent și antisocial. Mai întâi a pornit televizorul la volum maxim, apoi a început să cânte cu voce tare.

 

Un român și-a luat la bătaie colegul conațional, cu care era cazat într-un hotel, după ce acesta i-a spus să nu mai cânte

 

Tânărul de 22 de ani a încercat apoi să se înțeleagă cu el, dar situația a degenerat.  Românul de 31 de ani s-a înfuriat și și-a atacat colegul, lovindu-l în mod repetat și apoi lovind cu piciorul televizorul din cameră. Din cauza zgomotului, unii dintre oaspeții hotelului au sunat la carabinieri.

La sosirea polițiștilor, aceștia l-au găsit pe bărbatul de 22 de ani plin de vânătăi și umflături pe față, genunchi și brațe. Tânărul nu a vrut să depună plângere decât a doua zi, când a mers la secția de poliție. Acesta le-a spus că smartphone-ul său fusese distrus în timpul bătăii și că, din acea seară, nu și-a mai găsit portofelul cu documentele sale și o anumită sumă de bani.

Militarii l-au dus pe tânărul de 22 de ani la camera de urgență din Melzo pentru verificări.

Vezi și: Coșmarul Anei, o româncă din Italia: Părinții i-au murit la distanță de două zile, iar acum luptă cu anorexia: „De sus, mama mă vede“

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel