Italia. Un român și-a agresat soția și a amenințat-o că o aruncă de la balcon, chiar și în fața fiicei lor de 12 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, de origine română, dar rezident de mult timp în regiunea Marsica, a trebuit să se prezinte ieri la tribunalul din Avezzano, în componență colegială, pentru a răspunde pentru infracțiunea de violență în familie. 

Potrivit acuzării, bărbatul, care este apărat de avocatul Mario Del Pretaro, ar fi fost violent în mod repetat violent față de soția sa, de asemenea româncă, mergând până la a o lovi cu pumnii și picioarele. La un moment dat, acesta ar fi amenințat-o că o aruncă de la balcon.

Poziția inculpatului a fost agravată de faptul că agresiunile, toate petrecute în 2022, ar fi avut loc în prezența fiicei cuplului, o minoră în vârstă de 12 ani. Bărbatul se afla, de asemenea, în starea de ebrietate obișnuită. Se pare că certurile au fost cauzate de încercările soției de a-și împiedica soțul să abuzeze de alcool, potrivit terremarsicane.it.

Italia. Un român și-a agresat soția și a amenințat-o că o aruncă de la balcon, chiar și în fața fiicei lor de 12 ani

 

Poliția a intervenit în mai multe rânduri, la cererea femeii, până în noiembrie anul trecut, atunci când Tribunalul Avezzano, la cererea procurorului Luigi Sgambati, a dispus măsura preventivă a interdicției de a se apropia de soțul ei. Prin urmare, din acel moment, bărbatul nu ar mai fi trebuit să se apropie de victimă. Și totuși, câteva zile mai târziu, femeia a fost nevoită să ceară din nou intervenția carabinierilor, după ce s-a baricadat în casă pentru a scăpa de furia soțului ei.

Ca urmare a acestui ultim episod, bărbatul a fost arestat preventiv. Ieri a avut loc prima audiere în fața tribunalului Avezzano Soția sa, partea vătămată, nu s-a prezentat și nu s-a constituit parte civilă. Cazul a fost amânat pentru 2 martie, când vor fi audiați primii martori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel