Italia. Un român l-a rănit pe managerul unui bar cu o sticlă, apoi a jefuit o mașină parcată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român l-a rănit pe managerul unui bar cu o sticlă, apoi a jefuit o mașină parcata
Italia. Un român l-a rănit pe managerul unui bar cu o sticlă, apoi a jefuit o mașină parcata

Un român recalcitrant a fost condus la secția de poliție, după ce ieri seara, a fost surprins cum forța mașinile parcate în  zona Via Vittorio Emanuele din Catania.

Carabinierii care au intervenit la fața locului l-au reținut pe românul, acuzat de furt calificat din mașinile parcate. Ieri, în jurul orei unu, patrula carabinierilor a ajuns în zona Via Vittorio Emanuele, unde fusese semnalată prezența unui individ care forța mașinile parcate.

Ajunși la fața locului, agenții l-au identificat pe bărbat și, după o scurtă urmărire, au reușit să-l oprească în Piazza Duomo. În investigațiile ulterioare, oamenii legii au constat că infractorul, un cetățean român de aproximativ 35 de ani, cu puțin timp înainte, îl atacase pe managerul unui bar cu gâtul unei sticle sparte. Românul a reușit să rănească victima și să dispară de la locul faptei. Scandalul a început după ce românul a refuzat să plătească o băutură consumată.

După ce a fugit din bar, infractorul a forțat portiera unui automobil parcate, de unde a sustras suma de 50 de euro. Din aceste motive, românul a fost arestat și plasat în arest la domiciliu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel