Italia: Un român intră la închisoare după ce a înjunghiat un transsexual cu care își dăduse întâlnire

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Românul Toader Clapon a primit 7 ani de închisoare după ce a încercat să omoare un transsexual cu care își dăduse întâlnire. 

Românul are 26 de ani și locuiește în Roma. Acesta a mers la acasă la Pamela, un transsexual e care âl contactase și căruia i-a spus că vrea să îl cunoască mai bine. După ce au stabilit detliile întâlnirii, precum și tariful pentru a întreține relații sexuale, Toader Clapon s-a dus la locuința transsexualului italian de 46 de ani. 

În noaptea de 26 mai 2019 , după ora 2.00, tânărul a luat legătura cu transsexualul Pamela și au convenit asupra unei prestații sexuale. Ajuns în apartament, românul a cerut să meargă la baie ca să se pregătească, dar la scurt timp a ieșit cu un cuțit de bucătărie în mână cu care l-a atacat pe italian, potrivit latinacorriere.it.

Cu ultimele puteri, acesta a încercat să se târască la balcon și să ceara ajutor. Tânărul român nu s-a lăsat înduplecat și a continuat să îl lovească. A dispărut în imediat după incident. 

Sursprinzător, bărbatul a reușit să mai sune la ambulanță și așa a putut fi salvat. Cadrele medicale l-au găsit într-o baltă de sânge, l-au stabilizat și apoi transportat la cel mai apropiat spital. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel