Italia: Un român și-a ars iubita cu furculița înroșită în foc și a bătut-o trei zile

Narcis Popa |
Data publicării:

Scene desprinse parcă din filmele de groază au avut loc în Italia, în Caserta. Un bărbat de 25 de ani și-a bătut timp de mai multe zile partenera de viață cu peste 20 de ani mai mare, pe care a ars-o cu o furcululiță încinsă în foc.  

Victima este o femeie de 46 de ani din provincia Caserta care trăia cu un român de doar 25 de ani. 

Presa italiană relatează că bărbatul, un român de 25 de ani, și-a ținut partenera captivă timp de trei zile iar în tot acest timp i-a provocat o mulțime de dureri fizice și psihice. 

De parcă bătăile și abuzurile sexuale nu ar fi fost suficiente, partenerul ei de viață a ars-o cu o furculiță pe care a încins-o înainte în foc. 

Ancheta a pornit cu doar câteva zile în urmă, când doctorii au fost șocați de starea femeii, sostită în camera de urgență din provincia Caserta. Femeia avea multiple fracturi costale, contuzii la nievelul pieptului, scalpului , piept și gât, dar, de asemenea, vânătăi pe fiecare parte a corpului, împreună cu o arsură de gradul întâi provocată de furculița încinsă. 

Coșmarul femeii a început în decembrie anul trecut, dar vârful nebuniei și violenței omului a avut loc în 1 septembrie, când a început chinul de trei zile, combinată cu violența groaznică.

Bărbatul a fost arestat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel